• español   • català
Movilia  
sep sep sep sep sep sep sep sep

l'empresa i el canal

user section
Movilia és una iniciativa pionera en el sector de les comunicacions que en l'any 2000 va posar en el mercat la primera versió comercial de la seva plataforma de missatgeria mòbil al tancar les operadores l'accés a la tramitació gratuïta de SMS després de diversos anys promocionant el seu ús per a crear un nou mercat i canal de comunicació directe.

Des de fa 10 anys, hem tramitat de forma continuada milions de missatges per a diferents clients que ens han ajudat a evolucionar amb ells i a conèixer la realitat d'un mercat realment complex.

Movilia ofereix a professionals, empreses i organitzacions totes les modalitats de tramitació possibles per a permetre'ls integrar aquest nou canal de comunicació i de negoci amb la més àmplia oferta de serveis creats pensant en vostè.

Especialistes en missatgeria SMS

Som especialistes en tecnologia i en comunicació respectuosa, oportuna i desitjada. La nostra visió inicial no l'hem perdut de vista i com especialistes en comunicació avaluem contínuament les tecnologies emergents però només oferim les quals creiem que són productes universals, testats i que no són ni invasives com el Bluetooth ni contaminants com el Premium mal usat.
img

Hi ha moltes raons per a integrar el canal SMS en la seva organització, li donem 10 perquè ho faci amb nosaltres.
10 years 10 anys, 10 raons
pix

Movilia no posa la tecnologia per davant de les persones però al seu servei i per això ofereix solucions de SMS i permet la seva integració amb altres canals alternatius i complementaris als serveis de missatgeria SMS.

El SMS push no és per naturalesa ni invasiu ni contaminant. El seu ús abusiu per alguns col·lectius, la desinformació, confusió i contaminació a causa de l'abús dels SMS Premium, la falta de proveïdors responsables ha contribuït a demonitzar un canal que proporciona enormes avantatges si s'usa amb sentit comú i si s'integra de manera correcta, respectuosa i natural amb la resta de canals usats anteriorment per vostè en el seu negoci.

Per això a més de la plataforma li oferim experiència, sistemes, estratègies i polítiques d'integració correcta i responsable que li permetrien integrar el canal de manera satisfactòria. Tingui en compte que molts usuaris i clients l'hi agrairan si ho fa bé i nosaltres sabem que podem ajudar-li.

Volem poder ser per als nostres clients els més seriosos, honests i responsables proveïdors independents de serveis de missatgeria SMS universal.

El mercat

El mercat del SMS està en creixement continuat però sense controls de qualitat i amb molt intrusisme, barreja de proveïdors nouvinguts, rutes no fiables i preus finals ganxo però insostenibles. És necessari que les empreses extremin el control de la qualitat dels enviaments i seleccionin als seus proveïdors amb criteri si desitgen continuïtat i atenció personalitzada.

Per a nosaltres no es tracta de tramitar molts missatges, però de tramitar el mínim nombre de missatges realment necessari per a la fi que vostè busqui, perquè la nostra missió és ajudar-li. Intentem que els nostres clients vegin el canal com un mitjà i no com una fi en si mateix.

Movilia busca un posicionament agressiu però sense arriscar el futur oferint un servei de qualitat a canvi d'un marge que ens permeti sense perdre l'essència estar altres 10 anys donant-los servei i això només és possible si nosaltres i els nostres clients seguim creixent de manera estable i rendible.
pix
Usuari:
Contrasenya:
 
arrow  Recordar contrasenya
arrow  Registri's ara
user border
price
coverage
partners
contact
...
...
...
...
...
secure
Opcions de tramitació de missatges:
Parametrització dels missatges:
Serveis addicionals:
USA/America: +1 415 376 4295  -  UK/Europe: +44 (0)113 868 03 08  -  Spain: +34 931 124 200
Onhoff
10 years