• español   • català
Movilia  
sep sep sep sep sep sep sep sep

tarifes

user section
El preu d'un missatge en Movilia pot arribar-li a costar fins a 0,06€ o potser menys si arriba als volums d'enviament o contracta els serveis necessaris per a accedir a la tarifa super-reduïda.

Movilia disposa d'una tarifa Estàndard que li permet comprar i enviar SMS sense necessitat de contactar amb nosaltres.

Si vostè és un professional o una organització i pel tràfic de SMS que gestiona o necessita contractar creu que hauria d'obtenir un preu més ajustat a l'estàndard ofert, no dubti a sol·licitar una cotització personalitzada li preguem que completi el qüestionari de cotització al que s'accedeix a través del link inferior per a permetre que el nostre departament comercial li prepari una oferta a la seva mida.
Completi el qüestionari i sol·liciti una cotització personalitzada.

Punts i recàrregues

El sistema de recàrrega i tramitació de missatges en Movilia està expressat en Punts per a facilitar la contractació de les diferents modalitats d'enviament a qualsevol país del món sense que cada vegada que enviï un missatge es pregunti quant li ha costat.

Encara que al principi resulti una mica complex entenem que aquest sistema és el més eficient perquè vostè pagui el preu més ajustat possible als serveis que realment contracta.

El preu base es calcula amb l'ús de 8 punts i pot afegir-li tants punts com serveis addicionals desitgi contractar.

Modalitat de missatgePunts per missatge
SMS Base 8 punts
SMS Base + Remitent 9 punts
SMS Basi + Justificant de recepció 9 punts
SMS Base + Remitent + Justificant de recepció 10 punts

Encara que el preu per Punt és necessari saber-ho per a calcular el cost d'un enviament per experiència sabem que al final cada client usa un o un nombre limitat de tipus d'enviament concrets amb el que el que es pacta amb ell al final és el cost per missatge tipus enviat.

Per a calcular els punts necessaris, multipliqui el nombre de missatges pels punts que corresponguin a la modalitat de missatge que vostè desitgi utilitzar.

Formes de pagament

Podeu començar a enviar en pocs minuts registrant-se i recarregant amb la seva targeta de crèdit o dèbit a partir de 5€.

Si prefereix realitzar el pagament per transferència bancària o realitzant un ingrés en compte, registri's i segueixi les instruccions de recàrrega en la secció comprar punts.

Després d'una recàrrega inicial i previ estudi, podem oferir la possibilitat d'activar el pagament per domiciliació bancària i oferir condicions de pagament negociades.
Provi'l i veurà que és senzill

Si té qualsevol dubte, posi's en contacte amb nosaltres.


Els preus indicats no inclouen IVA. Qualsevol modificació o actualització d'aquests preus serà comunicada en aquesta pàgina web.

Tingui en compte que el preu dels SMS depèn de les diferents polítiques de les operadores i que aquestes poden canviar el preu dels missatges d'un dia per a un altre. També ha de vostè saber que existeixen rutes econòmiques de tramitació a preus super reduïts a canvi d'una alta taxa de tramitacions fallides. Desconfiï d'ofertes irracionals d'empreses no especialitzades, que no puguin garantir-li continuïtat.
pix
Usuari:
Contrasenya:
 
arrow  Recordar contrasenya
arrow  Registri's ara
user border
price
coverage
partners
contact
...
...
...
...
...
secure
Opcions de tramitació de missatges:
Parametrització dels missatges:
Serveis addicionals:
USA/America: +1 415 376 4295  -  UK/Europe: +44 (0)113 868 03 08  -  Spain: +34 931 124 200
Onhoff
10 years