• español   • català
Movilia  
sep sep sep sep sep sep sep sep

preguntes freqüents

user section
info Quant costa enviar un missatge?
Dintre de la secció "Tarifes" trobarà en detall de tota la informació relacionada amb els costos d'enviament de missatges.
info Que consisteixen els servei de Justificant de recepció i Enviament de remitent?
Són serveis vinculats a l'enviament de cada missatge i totalment opcionals. El servei de Justificant de recepció, al seleccionar-lo en l'enviament d'un missatge, aconseguirà tenir controlat aquest missatge i poder consultar en Historial de missatges l'estat del mateix, per a saber el moment que ha arribat al terminal desitjat.
Amb el servei d'Enviament de remitent, aconseguirà que el receptor del missatge li aparegui bé el text desitjat o el de la seva empresa, o bé el seu telèfon perquè li pugui respondre directament des del seu mòbil.
info Quines formes de pagament disposo per a comprar els punts?
Pot efectuar la compra de punts per Targeta de crèdit o dèbit, Transferència bancària o Ingrés en compte.
info És fiable l'enviament de missatges?
És totalment fiable i segur, a més disposem de sistema de control dels missatges, perquè pugui saber en tot moment l'estat dels mateixos.
info S'emmagatzemen els continguts dels missatges SMS enviats?
Per defecte no s'emmagatzemen els continguts dels missatges enviats. Però si l'usuari així ho precisa, solament ha d'indicar-lo en el partado "El meu perfil", i automàticament s'emmagatzemaran els textos dels missatges enviats, podent consultar-los en el "Historial de missatges".
info Quina diferència hi ha entre els diferents tipus enviament de SMS?
Per a facilitar l'enviament de missatges disposem de 6 opcions d'enviament de missatges:
 1. Enviament missatges SMS: s'envia el missatge a un únic destinatari.
   
 2. Enviament missatges SMS a grups: s'envia el missatge a punts destinataris com es precisi, podent seleccionar-los directament de l'agenda de contactes.
   
 3. Enviament missatges SMS automatitzats amb el mateix missatge a diferents destinataris: s'envia el mateix missatge a tots els destinataris que es facilitin mitjançant un sistema automàtic d'inserció de contactes a través de la importació d'un arxiu de text amb tots les dades; és una opció ideal per a empreses que necessiten realitzar les seves campanyes de publicitat o de comunicació amb clients o treballadors.
   
 4. Enviament missatges SMS automatitzats amb diferents missatges per a diferents destinataris: s'envien diferents missatges a tots els destinataris que es facilitin mitjançant un sistema automàtic d'inserció de contactes a través de la importació d'un arxiu de text amb tots les dades; és una opció ideal per a empreses que necessiten realitzar les seves campanyes de publicitat o de comunicació amb clients o treballadors.
   
 5. Enviament missatges SMS des d'e-mail: des del teu propi compte de correu electrònic pots enviar els teus missatges SMS, com si d'un email es tractés.
   
 6. Enviament externs de missatges SMS: disposem d'eines perquè pugui integrar la nostra plataforma de missatgeria en el seu propi programari de gestió, per a així poder fer el sistema d'enviament de SMS més transparent.
   
info Els punts adquirits tenen caducitat d'ús?
No. Els punts que adquireixi, no tenen una caducitat, amb el que pot gastar-los quan ho precisi necessari.
info Puc enviar missatges SMS a diferents països?
Si. Pot consultar la taula de cobertura internacional, on trobarà els diferents països en els quals pot enviar missatges SMS amb Movilia.
info Puc tenir diferents usuaris que enviïn SMS en Movilia?
Si. Per a poder distribuir i controlar posteriorment els enviaments realitzats pels seus usuaris, li donem la possibilitat de crear subcomptes associades al seu compte primari de Movilia.
Podrà tant transferir punts entre comptes, així com consultar els resums d'enviaments de totes els comptes.
pix
Usuari:
Contrasenya:
 
arrow  Recordar contrasenya
arrow  Registri's ara
user border
price
coverage
partners
contact
...
...
...
...
...
secure
Opcions de tramitació de missatges:
Parametrització dels missatges:
Serveis addicionals:
USA/America: +1 415 376 4295  -  UK/Europe: +44 (0)113 868 03 08  -  Spain: +34 931 124 200
Onhoff
10 years