• español   • català
Movilia  
sep sep sep sep sep sep sep sep

màxima seguretat per als seus enviaments de sms

user section
La seguretat en les comunicacions i en la custòdia de les dades de tràfic i continguts, així com la tramitació és un objectiu que sempre hem tingut, per això una vegada la tecnologia d'interconnexió ha millorat és possible oferir un proc&eaacute;s de tramitació segur en tot el procés.


Seguretat en les comunicacions


Movilia disposa del certificat de seguretat SSL que proporciona autenticació i privacitat de la informació entre extrems sobre Internet mitjançant l'ús de criptografia. Això permet que tant aplicatius com navegadors es puguin comunicar amb Movilia de forma totalment segura, per a assegurar en tot moment la integritat de les comunicacions.Infraestructura tècnica


Els servidors de la nostra empresa es troben en un datacenter de primer nivell amb importants mesures de seguretat física. Contem amb un sistema de filtrat de paquets (ACL), firewalls Cisco PIX, sistemes de detecció d'intrusos, polítiques de seguretat restrictives i un equip tècnic fix i permanent especialitzat en seguretat informàtica. Tot això minimitza els riscos que tercers puguin comprometre la seguretat de la plataforma.
pix
Usuari:
Contrasenya:
 
arrow  Recordar contrasenya
arrow  Registri's ara
user border
price
coverage
partners
contact
...
...
...
...
...
secure
Opcions de tramitació de missatges:
Parametrització dels missatges:
Serveis addicionals:
USA/America: +1 415 376 4295  -  UK/Europe: +44 (0)113 868 03 08  -  Spain: +34 931 124 200
Onhoff
10 years