• español   • català
Movilia  
sep sep sep sep sep sep sep sep

serveis amb valor afegit

user section

icon

Parametrització dels missatges:

Remitent personalitzat

Indiqui en els missatges sms que enviï el remitent que vulgui, podent ser un text o un número de telèfon. D'aquesta manera el destinatari del missatge podrà saber sense obrir el sms qui l'hi ha enviat, i li permetrà a més difondre la seva marca transmetent una imatge d'innovació destacable. Per altra banda, també podrà indicar un número de telèfon, per a poder rebre les respostes dels missatges.

Control d'estats d'entrega

Amb l'activació del control d'estat de lliurament o justificant de recepció, podrà saber amb certesa si el seu missatge ha estat lliurat correctament al destinatari, sent una informació facilitada directament per l'operadora del mòbil de destí.

Programació de la data de tramitació

Programi els enviaments de sms que necessiti realitzar en la data i hora que desitgi. El nostre sistema s'encarregarà de tramitar els missatges programats en la data i hora programats.

Selecció Missatge predefinit

Si té missatges predefinits registrats, podrà seleccionar el que li interessi, per a d'aquesta forma no haver d'anar escrivint aquells missatges que ha d'anar enviant més d'una vegada.

Cobertura internacional

Per a tots els seus enviaments podrà indicar destinataris de diferents països del món, gràcies a la nostra cobertura internacional.
pix
Usuari:
Contrasenya:
 
arrow  Recordar contrasenya
arrow  Registri's ara
user border
price
coverage
partners
contact
...
...
...
...
...
secure
Opcions de tramitació de missatges:
Parametrització dels missatges:
Serveis addicionals:
USA/America: +1 415 376 4295  -  UK/Europe: +44 (0)113 868 03 08  -  Spain: +34 931 124 200
Onhoff
10 years